Nieuw product

We zijn weer open!

Lieve mensen,

Daar ben ik weer. De kerstvakantie zit er op.

Allereerst wens ik jullie natuurlijk Gods Zegen en gezondheid voor het nieuwe jaar toe!

Ondanks dat we niet heel veel konden ondernemen, deze vakantie, zijn de dagen omgevlogen.
Dat gevoel heb ik eigenlijk altijd in de kerstvakantie. Door de feestdagen zijn er al veel dagen een soort van ingevuld.
Natuurlijk waren de feestdagen door alle maatregelen anders dan normaal en misten we het om met de hele familie samen te zijn.
Echt bijtanken in de vakantie vind ik toch best lastig. Ik maak er voor de kids altijd een feestje van maar kom slecht aan tijd voor mezelf toe. Herkenbaar voor meer moeders?

Bijtanken doe ik meestal als de kids weer naar school zijn. Tja, dat zit er voorlopig niet in met de Lock down. Ik mag weer voor juf spelen.
Dit keer ga ik het wel anders aanpakken met het huiswerk. Meer de  meiden zelfstandig laten doen en als ze het niet snappen pas bijspringen. De vorige schoolsluiting vond ik best pittig. Ik was continue met het begeleiden van huiswerk bezig. Dat is voor even wel leuk maar op termijn niet vol te houden.
Bovendien wil ik ook tijd maken voor ‘Liefde voor Thuis’.
In de vakantie heb ik een hele lijst gemaakt van alle ideeën die in mijn hoofd zitten. Er komt nog zoveel leuks aan! Ik ben er erg enthousiast over haha. Nu de ideeën nog uitvoeren.
Dus, stay tuned voor een hoop moois wat komen gaat!

Liefs,
Els